Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
1 Post

(bad harry)
Wiking
Wyluzuj Prze Panie Castro, zasmakuj w polskiej muzycznej demokracji:

dzięki LUBA że poświęciłaś mi 300 posta z takim ładnym kawałkiem już ci coś szukam do wątku muzycznego
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Luba)
Wiking
bad harry napisał:
Wyluzuj Prze Panie Castro, zasmakuj w polskiej muzycznej demokracji:

dzięki LUBA że poświęciłaś mi 300 posta z takim ładnym kawałkiem już ci coś szukam do wątku muzycznego

300-tego? Dobrze, że ktoś zwraca na to uwagę, a ksiązki leżą i kwiczą Ale sie właśnie zapisałam na podyplomówkę, to jakoś nadrobię się dla siebie, chcąc, nie chcąc
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
2840 Postów
iksiński igrek
(retier1)
Maniak
Magielda napisał:
Przeciez wiekszosc z was tutaj to Polska B. Ja tez jestem z tej tzw. Polski B ale to do Polski B nalezy caly swiatt a w lubelskim wojewodztwie zdawalnosc matur jest najwyzsza w Polsce. Potem Ci ludzie rozjezdzaja sie po calej Polsce i sa liderami. Nie tylko w Polsce ale i na swicie. A dlaczego tak jest ano dlatego, ze Ci ludzie nic nie ryzykuja wiedza ze albo sie wybija albo zostana w miejscu. I tak rodza sie fortuny i powodzenia
Pozdrawiam do zobaczenia przy urnach. Ja glosuje w bergen

Ten twój fanatyzm Magielda,przyprawia mnie normalnie o rozwolnienie. Widzę że lata rosyjskiego buta nic nie zmieniło waszej mentalności. To samo od wieków. Proponuję niemców,mają lepsze wyniki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
417 Postów
Brudny Harry
(Hardi)
Wyjadacz
Trzeba się mocno najarać aby być fanem kaczki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
przebrała się miarka głosujmy na Jarka
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
638 Postów

(WilhelmTell82)
Wyjadacz
Kaczor umie chociaz sobie podetrzec tylek bez pomocy pelnomocnika?Nie umie plywac,nie umie spiewac hymnu,nie ma konta,nie ma zony,jak rzadzil to podatnicy 3 razy placili na odprawy dla wspolkoalicjantow za zerwanie umowy,pasozyt ktory rozpieprzyl prawie cale PKP Cargo,wzmacnial zlotowke,dzieki ktorej nawet bez kryzysu swiatowego Polske i tak by kryzys dosiegl,gdyz wiekszosc eksportujemy,dzis prosi o poparcie?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
1262 Posty
pawel piotr
(wrzeszczot)
Maniak
a to Polska cos eksportuje ma jakis przemysl
raczej tylko tania sila robocza i montownie zagraniczne
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
jasta102 napisał:
przebrała się miarka głosujmy na Jarka

A gdzie i kiedy to glosowanie na Jarka ? Umknelo mi cos ?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
WilhelmTell82 napisał:
Kaczor umie chociaz sobie podetrzec tylek bez pomocy pelnomocnika?Nie umie plywac,nie umie spiewac hymnu,nie ma konta,nie ma zony,jak rzadzil to podatnicy 3 razy placili na odprawy dla wspolkoalicjantow za zerwanie umowy,pasozyt ktory rozpieprzyl prawie cale PKP Cargo,wzmacnial zlotowke,dzieki ktorej nawet bez kryzysu swiatowego Polske i tak by kryzys dosiegl,gdyz wiekszosc eksportujemy,dzis prosi o poparcie?

Dokladnie. Tak wlasnie Ci "mendia" przez kilka lat wbijaly w glowe. Nie jestes osamotniony w takim mysleniu. Takich jak Ty, ktorym wystarcza to, co powiedza w telewizorni, albo napisza w jedynie slusznych gazetach, jest w Polsce nadal wielu. Na szczescie, jak pokazaly ostatnie wybory, jest was coraz mniej
Zgłoś wpis
Oceń wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
Lindemans napisał:
WilhelmTell82 napisał:

Dokladnie. Tak wlasnie Ci "mendia" przez kilka lat wbijaly w glowe. Nie jestes osamotniony w takim mysleniu. Takich jak Ty, ktorym wystarcza to, co powiedza w telewizorni, albo napisza w jedynie slusznych gazetach, jest w Polsce nadal wielu. Na szczescie, jak pokazaly ostatnie wybory, jest was coraz mniej

No tak bo każdy kto nie jest za PiS to jest za peło i wierzy w to co powiedza media antypisowskie, trzeba fronde i radyjko z Torunia słuchać jedynie...

Mnie rozłożyła na łopatki wypowiedź Dudy o tym ze wiek emerytalny ma wróci do stanu z przed reformy, mianowicie jego argumentacja, populizm pełna gębą, stwierdził że ludzie jak dostaną emeryturę To i tak ja wpompuja w gospodarkę, więc to żadna strata.... Tak zakladajac można by już niemowlaki wysyłać na emeryturę bo i tak te pieniadze wpompuja w gospodarke: pampersy,smoczki, kaszki,....

Mocherowe katole głosowaly na dude z przekonania, reszta(większość) przeciw berdzislawowi, a na Bronka cała administracja publiczna co by stołki ocalić i reszta (większość) przeciw pisiorom, taka zajebista klasa polityczna w PL jest ze większość głosuje przeciw komuś, a nie za kims.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok